Merhaba herkese

Bugün sizlerle Natural Kajal markasına ait siyah göz kalemi hakkında deneyimlerimi paylaşacağım.

natural göz kalemi


Bioplante Natural Kajal göz kalemi bendeki jet black adlı koyu siyah. Doğaevinizde.com sitesinden aldım. Dokusu çok yumuşak sürümü kolay. İçeriğinde jojoba tohumu ve mango çekirdeği yağı var. Jojoba tohumu göz çevresini nemlendirip beslerken, mango çekirdeği yağı nemlendirmeyle birlikte içeriğinde ki E vitamini ile hücreleri besleyip kırışıkları önlemeye yardımcı oluyor.

Doğal olması zaten en büyük tercih sebebim. Çünkü alerjik bir göz yapım var ve her göz kalemini kullanamıyorum. Kaşıntıyla beraber şişme kızarma ve sulanma oluyor. O yüzden deneyip memnun kaldığım göz kalemi sayısı gerçekten çok az :(

 Kajal göz kalemini kullanırken hafif bir renklendirme isterseniz yumuşak bir dokunuşla tek kat sürmeniz yetiyor. Eğer biraz daha koyu olsun isterseniz de iki kat sürdüğünüzde gerçekten güzel parlak bir siyah elde ediyorsunuz. Eyeliner olarak bile başarılı bulduğum Kajal Naturel Jet Black ı ben  kaş kalemi ve far olarak da denedim.
bioplante

Kaşlarımda küsen iki yer var. Dövme ile kapattırmak bana ters geldiği için yaptırmıyorum ısrarla benimle barışmalarını bekliyorum :)O iki noktadaki boşlukları tek dokunuşla kapattı. Birde ucu çok yumuşak olduğu için göz üzerime hafifçe sürüp fırça ya da pamukla dağıttığım zaman harika duman rengi bir far oluyor. Ben şans verin derim ben denedim memnun kaldım. Fiyatı sitelerde 20 lira civarında.

bioplantegöz kalemi




0 Yorumlar

View My Stats