Krauterhof Yorgun Bacak Kremi


Merhaba herkese
Bugün sizlere Krauterhof Yorgun Bacak Kremini anlatacağım.

Krauterhof Yorgun Bacak Kremi

Krauterhof Yorgun Bacak Kremi içeriğindeki at kestanesi ve asma yaprağı ile yorgun bacak ağrılarına iyi geliyor.

Eşim anjio teknikeri ve işi gereği radyasyona fazlasıyla maruz kalıyor. Radyasyonun da en belirgin etkisi yorgunluk ve bacak ağrıları oluyor. Krauterhof kremi görür görmez ''bunu ben kullanmalıyım'' dedi. Tabi ki kullan dedim.

Oğlum 8 yaşında ve onda da büyüme ağrıları oluyor. Yatana kadar hoplayan zıplayan Mirza yatma zamanı ağlamaya başlıyor ve biz neredeyse her gece o bacaklara krem sürüp uyutabiliyoruz. Kremi her ikisinde de denedik. Eşim gerçekten ferahlık ve rahatlama verdiğini söyledi. Mirza ise anne bu bana çok iyi geldi benim olsun babama verme onun bacakları uzun bitirmesin :)) dedi.

Kremin yapısı hafif yağlı pembe renk ve güzel bir kokusu var. Sürer sürmez bir ferahlık veriyor. Sürdükten sonra yapış yapış kalmıyor çabucak yediriliyor tene. 250 ml olması da güzel bayağı bereketli çünkü dediğim gibi kapanın elinde kalıyor. Biz almaya devam ederiz. Tedavi edici özelliği var mı bilemiyorum ama ağrıları azaltması ve rahatlatması bizce yeterli. Tavsiye ediyorum.
Krauterhof Yorgun Bacak Kremi

Varis tedavisinde ve varis başlangıcı varsa önlemede de kullanıldığını biliyorum. Özellikle işi gereği sürekli oturan ya da bacak bacak üstüne atıp oturan arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Çünkü at kestanesi çok eskiden beri ağrılar için kullanılmış ve Almanya'dan ithal bu kremde de kullanılmış olması bu etkiyi denemek için iyi bir fırsat.



0 Yorumlar

View My Stats