Mediwell Dudak Bakım Kremi



Merhaba herkese
Bugün sizlere Mediwell marka dudak bakım kremlerinden bahsedeceğim




Mediwell Şanlı İlaç Sanayi A.Ş. ne ait. Mediwell e ait bakım serileri koruyucu ve paraben içermiyor. Mediwell dudak bakım kremleri özel bitkisel içerikli formüle sahipler. Bu sayede çatlamış ve yıpranmış dudaklara bakım yapıyor. Dudaklara incecik sürüldüğünde koruma için yetiyor ve bazı balmlarda yaşadığımız yapış yapış hissi olmuyor. Bir şey yeyip içmediğim sürece de koruma etkisi azalmıyor.

Ben en çok çilekli ve muzlusunu sevdim. Minicik kutularda olduğu için her çantaya bir tane koydum ve her fırsatta dudaklarıma sürüyorum. Çünkü hem güneşte hem de soğuk havalarda çatlamaya müsait dudaklara sahibim. Diğer ikisi ise kavunlu ve tutti frutti aromalı.

Ürün ambalajlarının alt kısmında son kullanma tarihleri de bulunduğu için tarih geçme sıkıntısı da olmuyor. Tek olumsuz tarafı bana göre parmakla alma olayı ki hiç sevmiyorum. Her seferinde tırnağımın içerisine doluyor. Bir de her seferinde parmak sokulduğu için sanırım hijyen açısından da sıkıntılı. Gerçi ben çok sık kullandığım için çabucak tüketiyorum ama keşke ruj şeklinde olsa ya da dışarı doğru bombeli olsa diye de Şanlı İlaç firmasına teklifte bulunuyorum. Eczanelerde 4 tl ye satılan bu dudak kremlerini denemenizi tavsiye ediyorum.


0 Yorumlar

View My Stats