Merhaba
Bugün sizlere severek kullandığım 4 farklı rujdan bahsedeceğim. Hepsi de Avon markasına ait ancak farklı tonlarda rujlar. Sırayla anlatacağım.



Öncelikle  Avon Endless kahve tonlarındaki rujumdan bahsedeyim. Yapısı yumuşacık. Hafif simli yapısı ile güzel bir görüntü veriyor. Yapısı aşırı yağlı olmadığı için sık sık tazelemek zorunda kalmıyorum o yüzden seviyorum. Benim açımdan olumsuz bir tarafı yok. Renk zaten kıyafetlerimde de en çok tercih ettiğim tonlarda olduğu için en sık kullandıklarımdan birisi.


Diğer sevdiğim ruja gelirsek Avon Rosiest serisinden gene kahve tonlarda ancak daha mat görünümlü olan rujum. Bu rujumun kokusunu sevmiyorum ancak dudakta duruşu ve kalıcılığı çok güzel sanki alt katına pudra sürmüşüm gibi dağılma yapmadan dudakta sabitleniyor. Dediğim gibi kokusu dışında severek kullanıyorum.


Bir diğer ruj Avon kiss'n'go serisinden daha nude tonlarındaki rujum. Görüntü olarak koyu olsa da sürüldüğünde belli belirsiz bir parlaklık veriyor. Özellikle esmerleştiğim zaman daha çok severek kullanıyorum. Bu rujumun yapısı da yumuşacık ve sürümü de kolay. Yazın özellikle çantamdan çıkartmadığım rujlarımdan kendisi.


En sevdiğimi en sona bıraktım. Avon Shine Attract Ruj 302 numara. Ortasındaki krem ruj var dış kısmı ise parlatıcı. Kokusu da dokusu da çok güzel. Yalnız normal ruj gibi kullanıldığında aşırı parlak gözüküyor. Bir diğer eksisi kalıcı da değil. O yüzden ben az az sürüyorum malum çok parlak görüntü istemiyorum. Bir de diğer lip glosslarda yaşadığım yapış yapış hissini de bunda yaşamak istemiyorum. Bu yüzden ufak dokunuşlarla sürüyorum. Sık sık tazelemek gerekiyor. Biraz fazla sürüldüğünde pembelikten çok kırmızıya yakın bir renk oluyor. Sadece parlaklık istediğimde dış kısmından sürüyorum normal bir pembe renk için tamamını ufak dokunuşlarla sürüyorum. Yaz kış severek kullandığım rujlarımdan birisini sizlere de tavsiye ediyorum.


Siz Avonun hangi rujlarını kullanıyorsunuz ?









0 Yorumlar

View My Stats