Merhaba Arkadaşlar
Şubat ayında başlamış olduğum hazırlıklar ile çok keyifli bir etkinlik yaşadık.

Birbirinden değerli blogger arkadaşlarım ve harika 42 sponsorum ile çok eğlenceli ve unutulmaz bir etkinlik oldu hepimiz için. Çok güzel geri dönüşler aldım o yüzden tekrar katılan arkadaşlarıma ve sponsor firmalarıma çok teşekkür ediyorum.
 Sponsor firmalarımın çoğu daha önceden tanıdığım ve çalıştığım kişiler olunca artık birbirimizi daha kolay anladığımızı düşünüyorum o yüzden şubat ayında %90 u ile bitirmiştim hazırlıklarımı.

Alfabe sırası ile paylaşacağım sponsorlarımı ;

Bebak bizlere 50+ UVA+UVB faktörlü güneşten koruyucu bakım kremi göndermiş. Yaz için harika bir haber bu çünkü bebak ürünlerini zaten seviyordum ilk kez de güneş bakım kremini kullanacağım. Deneyimlerim yakında burada olacak.

Binboğa Bal bizlere 460 ar gr lık Çam balı,Çiçek Balı,Kekik-Keven balları getirdiler. Hepsini ayrı ayrı çok severek tükettiğimiz ballar içinde kekik-keven balını özellikle öksürük için kullanıyorum çok iyi geliyor bana da çocuklara da. Çok teşekkür ediyoruz.


Cecile bizlere günün anlamına istinaden kırmızı beyaz ojeler ile çok tatlı renkte bir lip gloss yollamışlar. Teşekkür ediyoruz.

Cosmed bize çok tatlı peştemaller ile DD krem yollamış. İlk fırsatta yorumlayacağım. Teşekkür ediyoruz.


Dermadolin ürünlerini önceden beri çok severek kullanıyorum. Hatta seranem yanımdan ayırmadığım el kremlerim arasında. Harika bir set yollamışlar teşekkür ediyoruz.

Dermokil maskelerini çok severek kullanıyorum. Diğer ürünleri de deneyeceğim için mutluyum. Teşekkür ediyoruz.

Doğal yiyin gari hepimize organik makarnalar yollamış. Hepimize afiyet olsun. Teşekkür ediyoruz.


Duru Bulgur çok sevdiğim başbaşı bulguru ile nohutlu bulgur ile bizimleydi. Nohutlu bulguru ilk kez denedim ve gerçekten çok beğendim. Teşekkür ediyoruz.


Ekoz kozmetik en sevdiğim koku olan vanilyalı oda spreyi ile bizimleydi. Ben hemen arabama indirdim bu güzel koku hep benimle olsun diye. Teşekkür ediyoruz.


Fahriye Nesteren Turhan harika ev yapımı mantıları ile bizimleydi. Kayseri' ye gelip  mantısız göndermek olmaz dedik. Çünkü fabrika işi mantılar asla lezzetli olmuyor ve içerisindeki kıymaların da çoğunun soya olduğunu biliyoruz. Bu yüzden Nesteren Hanımın mantıları gerçekten çok sağlıklı ve lezzetli. Teşekkür ediyoruz.


Farmasi Kozmetik bizlere BB krem ve nude tonlarında çok güzel bir ruj göndermişler. Ayrıca simple olarak şampuan, gece kremi ve alaska masaj kremi yollamışlar. Teşekkür ediyoruz.
Fitnut bizlere denemek için ürün göndermiş. Şeker ilavesiz ve çok sağlıklı ürünleri için teşekkür ediyoruz.

Haceri Simya da başta krem peeling olmak üzere birçok ürünleri ile bizlerleydi. Teşekkür ediyoruz.

HcHairCare 3 farklı ürünle bizlerleydi. Benim çok sevdiğim ama çok fazla tanınmayan doping (yazısını linkten okuyabilirsiniz), tria ve ovex ürünleri ile bizimleydi. Teşekkür ediyoruz.

Hic Olive saf katkısız zeytinyağları ile bizimleydi. Şişesi bile özel olan bu yağı gelir gelmez denedim gerçekten çok farklı ve özel bir lezzet. Ben ki kokuyor diye zeytinyağını çok severek tüketmezken bunu sade  olarak bile sevdim.

Kenton da çok sevdiğimiz ürünlerle bizimleydi. Çok sevdiğim karamel sos ile ilk fırsatta pasta yapıp yayınlayacağım :)


Lese Pasta Malzemeleri de etkinliğimizde bizimleydi. Bizlere güzel ürünlerle geldiler. Teşekkkür ediyoruz. 


Lesoleil de severek kullandığım ürünlerden birisi. Çok teşekkür ediyoruz.


Mecrea çok şık ayakkabılarım ile bizimleydi. O gün tüm gözler neredeyse benim stilettolarımdaydı :)


Mediwell çok severek kullandığım lipbalmlar ile yeni çıkan ürünleri olan topuk kremi, ayak kremi,  ve dudak kremi ile bizlerleydi. Dudak kremini gelir gelmez test ettim; küçük oğlumun dudakları çatlamıştı akşam sürdüm sonra gece bir kez daha sürdüm ve gerçekten iyi gelmişti. Artık yanımdan ayırmam sanırım. Teşekkür ediyoruz.

Mustela evde Mirza için sürekli kullandığım bir ürün. Ben de daha önce yazısını da yazmıştım sayfamda buradan okuyabilirsiniz.  Teşekkür ediyoruz.


Mutlu Yüzler masa kartlarımızı hazırlamıştı. Ayrıca da odamın kuralları tablolarını da çekiliş ile arkadaşlarımıza verdik. Teşekkür ediyoruz.





Nail Trick bizlere soyulabilen ojeleri hediye göndermişler. Teşekkür ediyoruz

Natracare bizlere hijyenik pedler göndermişler. Teşekkür ediyoruz.



Odak parfümeri Ziyba parfümleri ile bizimleydi aynı zamanda misafirimiz de oldular bizlere Ziyba yı anlattılar. Benim tercihim mavi kılıfı olan çekiciden yana oldu. Kokusunu da kalıcılığını da çok sevdim. Teşekkür ediyoruz.


Pierre Cassi çok şık dokunuşlu erkek gömlekleri ile bizlerleydi. Ben etkinlik günü eşime giydirip Aydın beye bir jest yapmak istedim. Vallahi ne diyim çok da yakıştı eşime :) Teşekkür ediyoruz.



Ramazan Şimşek bey Eski köye yeni adetler kitapları ile bizlerleydi . Sürpriz olan kısmı tüm kitaplar bloggerlara özel isme imzalıydı. Teşekkür ediyoruz. Daha önce ben bu kitabı çok severek okumuş ve yorumlamıştım. Okumak isterseniz tıklayın.


Renkli hamurlar sabah erken gelen arkadaşlarım için puaça ve börekler ile çikolatalı minik pastaları ile bizlerleydi. Teşekkür ediyoruz.





Revox firmasından Gamze hanım bizimle birlikteydi. Hem firma ve ürünler hakkında bilgi verdi hem de sohbet etme imkanımız oldu.



Rituel de Beaute etkinliğimize ürünleri ile katıldılar. Teşekkür ediyoruz.

Sahiistanbul nefis Kayseri çikolataları ile bizlerleydi. Teşekkür ediyoruz.


Seely ütüsüz ütü de ürünleri ile bizlerleydi. Açıkcası çok merak ettiğim bir ürün. Kullanır kullanmaz videosunu sizinle paylaşacağım.



Seherin Elinden renkli kokulu taşlar ve üzerinde etkinlik logomuz olan kitap ayraçlarımız ile bizimleydi. Teşekkür ediyoruz.


Splat ilk defa deneyeceğim bir marka. Diş macunları ile bizlerleydi. Kullandıktan sonra blogumda deneyimlerimi paylaşacağım. Teşekkür ediyoruz.


Tabloda.com her birimize farklı tablolar yollamıştı. Firma hakkında bilgiye burada ki yazımdan ulaşabilirsiniz. Teşekkür ediyoruz.



Tatlımoo Mahmut Bey bizler için harika paketler hazırlamıştı. Hem gözümüze hem damağımıza hitap eden tatlılarımız için teşekkür ediyoruz.


Vissmate hem etkinliğimize hediyeler getirdiler hem de etkinliğimize renk kattılar. Teşekkür ediyoruz.



Vpleksi harika makyaj organizerleri ile bizlerleydi. Çekiliş ile sahiplerine verdik. Teşekkür ediyoruz.









#LerzanKaradanli23Nisan2Yasinda Sponsorları

Ala butik pasta
Bebak
Binboga Bal
Cecile
Cosmed
Dermadolin
Dermokil
Doğal yiyin gari
Duru bulgur
Ekoz Kozmetik 
F. Nesteren Turhan 
Farmasi kozmetik
Fitnut
Goldencake
Haceri Simya 
Hc haircare
Hiç Naturel 
Kenton
Lese Pasta Malzemeleri
Lesoleil
Mecrea
Mediwell
Mustela
Mutlu Yüzler
Nail trick
Natracare
Nihalin pasta butiği
Odak parfüm
Pierre cassi
Ramazan şimşek
Renkli Hamurlar
Revox
Rituel de beaute
Sahiistanbul
Seely ütüsüz ütü
Seherin Elinden
Splat
Tabloda.com
Tatlımoo
Tuana restoran
Vissmate
Vpleksi

Bebak

Binboğa Bal

Cosmed

Dermadolin



Dermokil

Duru Bulgur

Ekoz Kozmetik

Lese Pasta Malzemeleri

Kenton


HcHairCare





0 Yorumlar

View My Stats