Anneler Günü hediye seçenekleri


Merhaba herkese
Bu hafta sonu özel bir gün 'Anneler Günü'
Anneler günü hemen hepimiz hatırlanmak istiyoruz tabi ufak sürprizlere de hiçbirimiz yok demeyiz
Bugün sizlere bazı sitelerden seçmiş olduğum anneler günü hediyesi olabilecek ürünleri paylaşacağım

Öncelikle çok yakın bir zamanda tanışıp kokusunu çok sevdiğim Farmasi Bianca parfümden bahsedeceğim size
#LerzanKaradanli23Nisan2Yasinda etkinliğimizde hediye olarak verilmişti bana ve kokusunu çok sevdim hafif bir bahar kokusu.


Bir diğer hediye ismine özel ya da anneler günü ile ilgili yazıdan yaptırabileceğiniz kokulu taşlar ki buradan ulaşıp sipariş verebilirsiniz ya da özel işleme kolye farklı bir seçim olabilir anneniz için.





Diğer bir seçenek Oriflame den White Lilac . O da çok severek kullandıklarımdan. Hem uzun şişesi ile çantamda yer kaplamıyor hem de leylak kokusunu çok seven birisi olarak kokusuna bayıldığım için sizlere de tavsiye ediyorum.


Evde oyalanmayı ve boyamayı seven bir anneniz var ise Mor İnekteki bu ürün tam size göre. Kanvas Mandala boyama tablosu ile hem beraber boyamanın tadını çıkartın hem de hatırası ile duvarını süslesin annenizin.


Bir diğer seçenek istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz ahşap defter ise hediye denizin den .


Bu hediye sanırım hiçbir annenin gerek yok diyemeyeceği bir ürün. Arçelik kahve makinası  bol köpüklü taşmayan kahveler için ideal.





Mangodan böyle şık bir gömleğe de herhalde hiçbir annemiz hayır demez.



Sizin anneniz için sürpriz iniz nedir ?




1 Yorumlar

  1. Anneler gününde alınabilecek hediyeler içerisinde bence en iyi hediye annelerimizin iş yükünü hafifletebilecek pratik küçük ev aletleridir. Sizin anneler günü hediye seçenekleri içerisinde kahve makinesi bence en doğru anneler günü hediyesi seçimi olacaktır.

    YanıtlaSil

View My Stats