Merhaba herkese
Yaklaşık 1 ay önce trnd projesi kapsamında katılım formu geldi ve ardından katılım hakkı kazandığım yazısı ile birlikte Vernel maxlarım geldi. Daha önce de bepanthol kampanyasına katılmıştım.


Kargodan kolim geldiğinde zaten mis gibi kokular sardı evimi. Vernel Max numunelerinden bir tanesi patlamıştı ve o kalıcı koku evimin her tarafını sarmıştı. Sonra havlularımda denemeye karar verdim. Yıkama yaptım asarken bayağı güzel koktuğunu farkettim yumuşaklığını tam görebilmek için kurumalarını bekledim . Kuruduktan sonra baktım hala mis gibi kokuyor ve yumuşaklığını da sevdim. Vernelmaxın bir de vaadi vardı; içerisindeki ferahlık incileri sayesinde kullandıkça kokusu artacak diyordu ki bunu da sağladığını gördüm. Genel anlamda Vernelmax ı sevdim ve kokusunu da test ettim.

Öte yandan yaklaşık 8 hafta kokusunun devam ettiği söyleniyordu henüz o kadar olmadı ama şu anda hala etkili bir kokusu var havlularımın. Ben bu projede olmaktan mutlu oldum çünkü denemediğim bir üründü bu kampanya vasıtası ile tanışmış ve tanıtmış oldum. Arkadaş ve komşularıma da numulerden verdim bir kısmıyla anketleri doldurdum ve girdim bir kısmından ise henüz yorumlarını almadım. Alır almak ilk işim projeme eklemek. Teşekkürler trnd teşekkürler Vernel Max .

19 Yorumlar

  1. Bu kampanyaya ne yazık ki ben dahil edilmedim :(
    Güle güle kullan Lerzan kara :)

    YanıtlaSil
  2. benimde kullandığım ürünlerden bende hemen üye olayım hemen

    http://aski-seker.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ürünler güle güle kullan Lerzan hncım :)

    YanıtlaSil
  4. Vernel en çok tercih ettiğim markalardan biri.Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  5. Bu kampanyada ben yokum maalesef, ama Vernel tek tercihim (:

    YanıtlaSil
  6. Benim de kullandığım Yumuşatıcı markası.

    YanıtlaSil
  7. @tokideki sesinşallah bir diğerine dahil olursunuz

    YanıtlaSil
  8. harika güzel ürün vernel max :)

    YanıtlaSil

View My Stats