Merhaba herkese
Anneler günü dolayısı ile kampanyaya katıldığımda Pastel süpriz hediyeleri olduğunu söylediler bu beni çok heyecanlandırdı. Zira Pastel ne yaparsa güzeldir diye beklemeye başladım.Derken paketim geldi çok şık bir kutu içerisinde çok güzel bir makyaj çantası ,iki adet oje bir tanesi bayıldığım ve en çok tercih ettiğim renk olan yeşil diğeri ise mis kokulu oje altın sarısı ikide çok güzeller. Kokulu oje Türkiye'nin ilk ve tek kokulu ojesi olduğu için çok özel ilk sahip olan ve deneyenlerden birisi olduğum içinde kendimi çok şanslı ilan ettim.Bunların dışında 3 adette tester parfüm vardı hepsini tek tek değerlendirmek istedim sizler için

Rock Chic yaz akşamları için düşünülmüş harika bir koku baskın bir sümbül kokusu çiçek kokularından vazgeçemeyenler için ideal.

Sun Queen ise daha hafif ama bence daha etkili bir koku yasemin ve misk kokuları baskın şekilde hissediliyor.Bu kokuyu daha çok tercih edeceğim çünkü gece gündüz rahatlıkla kullanabileceğim bir koku.

Super Star a gelince içlerinden en beğendiğim koku bu oldu çünkü zambak ve vanilya kokuları benim karakterime en çok uyan kokular ve baskın şekilde bu ikili hissediliyor. Hani olurda Lerzana hangi kokuyu hediye edelim derseniz hiç başka koku aramayın kesinlikle SUPER STAR tercihiniz olsun.

Teşekkürler Pastel



0 Yorumlar

View My Stats